Our locations

Tarkeimmat Ajovarusteet

Tarkeimmat Ajovarusteet

Suuntaatpa matkasi minne tahansa, meiltä saat tarvittavat varusteet. Suunnitellessamme mallistoamme pidämme sinun turvallisuutesi, mukavuutesi ja luottamuksesi aina mielessä. Klassisista nahkatakeista ja kypäristä aurinko- ja silmälaseihin ja hanskoihin – kustomoi tyylisi samaan tapaan kuin pyöräsi.

Kypärät

Kypärä on kaikkein tärkein turvavaruste. Tilastot osoittavat, että oikeankokoinen ja oikein käytetty kypärä vähentää merkittävästi kuolemaan johtavia päävammoja, joten on erittäin tärkeää varmistaa, että kypärä sopii juuri sinulle.

Tule käymään, niin tarkistamme kypärän sopivuuden, iän ja mahdolliset vauriot.

Nahka

Nahkatuotteemme on huolella suunniteltuja, ja ne sopivat niin ajovaatteiksi kuin muuallekin. Saatavissa on sekä moderneja että vintage-vaatteita.

Laadukkaat nahkatuotteemme kestävät hyvin myös ajan hammasta. Käytämme korkealuokkaista läpivärjättyä nahkaa, joten ne säilyvät hyvän näköisinä jopa naarmuuntuneina.

Tule myymälään, kun haluat tarkempia tietoja.

Urheiluvaatteet

On yhtä lailla tärkeää, että koet ja tunnet itsesi hyvännäköiseksi niin pyörän satulassa kuin muulloinkin. Niinpä olemme kehittäneet kattavan valikoiman urheiluvaatteita, jotka sopivat erinomaisesti ajovaatteiden alla pidettäviksi..

Uusimpia tekniikoita yhdistävät hengittävät kankaamme auttavat säätelemään ruumiin lämpötilaa ja pitävät olosi mukavan vilpoisena, kuivana ja raikkaana koko päivän.

Tärkeimmät turvavarusteet

Olipa sää minkälainen tahansa, nämä ovat välttämättömiä tuotteita ajoturvallisuuden kannalta. Ajovarusteissamme sovelletaan uusinta tekniikkaa, joka takaa turvallisen ajon. Varusteet suojaavat sinua kurjalta säältä, mutta keräävät myös toisten tienkäyttäjien katseet tyylikkyydellään.

Lämmitettävien takkien, viileämpien mesh-ajopusakoiden ja vedenpitävien Hi-Vis-ulkotakkien ansiosta voimme taata, että voit jatkaa matkaa säässä kuin säässä.