Our locations

MotorClothes® & Asusteet

MotorClothes® & Asusteet

Olemme valmistaneet varusteita ja vaatteita ajajille vuodesta 1912 asti. Tiedämme, mikä toimii. Tien päällä ja t-paidassa. Rakennamme asioita sellaisin laatukriteerein, jotka tekevät nahkatakista perintökalleuden. Homma on meillä hallussa, oli kyse sitten sadevarusteiden tai kypärien kaltaisista käytännöllisistä varusteista tai mekaanikon työpaidasta, modernista ajotakista tai vaatetuksesta, jota käytät muualla kuin pyörän selässä. Löydät tarvitsemasi lähimmältä harley-davidson®-jälleenmyyjältäsi. Pysähdy ja vedä nahan tuoksua henkeen. Katso mikä sopii sinulle. Täältä   H-D ajovarusteet

FXRG® COLLECTION

Kun tarvitset korkean suorituskyvyn ajovarusteita, käännä katseesi fxrg® collection -mallistoon. 115 vuoden ajokokemus kohtaa tien testaaman designin ja viimeisimmän teknologian, ja tuloksena on mallisto, johon voi luottaa. Se on valmistettu auttamaan sinua ajamaan pidemmälle ja mukavammin silloinkin, kun sääolosuhteet muuttuvat. Olet tasan niin hyvä kuin varusteesi. Panosta laatuun.

Näytä esite

Genuine MotorClothes® Collection

Nämä ovat ikonisia harley-davidson® -ajovarusteita ja -vaatteita. Klassista, rohkeaa ja vahvaa. Kaikkein kestävimmistä materiaaleista tehtyjä ajotakkeja, jotta selviät perille asti. Periksiantamaton varustus. Kaikkea mitä tarvitset, kypäristä ja sadevarusteista aina t-paitoihin ja lippiksiin; tietysti oranssin ja mustan ehdoilla, jotta voit vapaasti tunnustaa väriä. Ylpeys on juurtunut syvälle.

NÄYTÄ ESITE

1903 Collection

1903 collection -mallisto rakentuu 115-vuotisen, kaksipyöräisiä kohtaan syntyneen intohimomme varaan. Vintagetyylin inspiroimia harley-davidson-grafiikoita suoraan historiastamme. Käsin ommeltuja yksityiskohtia. Huippulaadukkaita materiaaleja. Perinne ulottuu aina juurillemme asti, mutta käyttötarkoitus ja tyyli ovat ajattomia. Tämä on aito ja alkuperäinen, tehty aitoja ja alkuperäisiä varten.

NÄYTÄ ESITE


Garage Collection

Garage collection -mallistossa ei ole mitään monimutkaista. Riisuttu, karu ja koruton. Niin sen kuuluukin olla, sillä se on saanut innoituksensa työvarusteista. Ja nyt puhumme sellaisesta työstä, jonka tekijälle jakoavain ei ole mysteeri. Meillä on kaikkea nahkatakeista aina ajosaappaisiin, paitatakkeihin ja trucker-lippiksiin.

NÄYTÄ ESITE

H-D® Moto Collection

Luodessamme H-D® Moto collection -malliston annoimme kaasukahvalle modernia särmää. Yksityiskohdat ovat hienovaraisia. Linjat ovat puhtaita. Ne on suunniteltu antamaan kuljettajalle vapaata liikkuvuutta ja mukavuutta mutta kuitenkin niin, että näytät hyvältä myös ajotauon aikana. Ne on tehty hyvin istuviksi niin, ettei kangas turhaan lepata tuulessa. Niille, jotka haluavat kurkistaa tulevaan, nämä ovat seuraavat klassikot.

NÄYTÄ ESITE

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.