H.O.G.<sup>®</sup>

H.O.G.®

Harley Owners Group eli H.O.G. on paljon enemmän kuin ryhmä moottoripyöräilijöitä. Se on yli miljoonan Harley-Davidson moottoripyörän omistajan ja heidän perheenjäsentensä muodostama samanhenkinen, positiivinen joukko ympäri maailmaa. H.O.G. paikallisosastoja eli Chaptereita on yli 1400 ympäri maailmaa.

CAPITAL CHAPTER FINLAND Ry eli CCF on 2004 perustettu kansainvälisen Harley Owners Groupin pääkaupunkiseudulla toimiva kerho, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus nauttia moottoripyöräilystä hyvässä seurassa Harley-Davidsonin selässä, sekä edistää jäsenistön yhteiskuntamyönteistä ja turvallista moottoripyöräharrastusta. Liittymällä meihin saat satoja uusia perheenjäseniä, kenties juuri niitä joita olet aina kaivannut.

Järjestämme ajokaudella viikoittaisia yhteisajoja, ajokoulutusta sekä retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin ja tapahtumiin niin koti- kuin ulkomailla.

Monet chapterilaiset ajavat vuosittain yli 10000 kilometriä. Toiset taas ajavat muutaman tuhat ja nauttivat niistä kilometreistä täysillä. Jotkut tykkäävät tuunata pyöriään kun taas toiset arvostavat originaalia. Tai tehoa. Tai ääniä. Kaiken tyyliset harrastajat ovat tervetulleita. Jos olet uusi alalla, niin meidän mukanamme opit hallitsemaan pyörän ja tekemään harrastuksesta vielä hauskempaa. Chapterin Ladies of Harley -tiimi pyrkii erityisesti kannustamaan naisten moottoripyöräharrastusta. Aina kun liivin selässä lukee Capital Chapter Finland, niin tiedät, että on hyvä tyyppi kyseessä.

Finnish Harley Weekend 2022
Ensi kaudelle kannattaa jo merkitä kalenteriin CCF:n järjestämä Finnish Harley Weekend Helsingissä 29.-31.7.2022.

www.ccf.fi ja vilkaise erityisesti ajokalenterimme.

Toimintamme perusta on edistää turvallista moottoripyöräharrastusta ja järjestämme jäsenillemme moottoripyörän käsittelyyn, hallintaan sekä ryhmäajoon liittyvää yksilöllistä koulutusta (ks. CCF Ryhmäajo-opas <Capitol Chapter Finland>), unohtamatta kuitenkaan oleellista:

Ride Harley and have fun

Opi lisää