Our locations

2022 Low Rider™ El Diablo

"Piru Piileksii Yksityiskohdissa"

Vuoden 2022 Low Rider El Diablo on nykypäivään tuotu versio legendaarisesta 1983 Harley-Davidson FXRT -mallista, jota pidetään koko custom-liikkeen alkulähteenä. Pyörä edustaa modernissa paketissa 80-luvun Etelä-Kalifornian vaihtoehtokulttuurin henkeä. Siihen kuuluu upeasti viimeistelty custom-maali ja laadukas Rockford Fosgate -äänentoisto. Jokainen pyörä on numeroitu yksitellen.

Milwaukee-Eight™ 117 V-twin

Tehdasasenteisten voimansiirtojen uusi vertailukohta, jonka vääntö ja teho ovat omassa luokassaan. Tarkka öljy-/ilmajäähdytys. 168 Nm:n vääntömomentti käyntinopeudella 3 500 r/min. Viritetty vapaavirtaussuodatin ja pakoputkisto maksimoivat moottorin suorituskyvyn, mikä tuntuu jokaisella kaasukahvan väännöllä.

Harley-Davidson®-äänentoistojärjestelmässä on Käytetty Rockford Fosgate™-teknologiaa

Suorituskykyinen moottoripyörä ansaitsee tehokkaan audiojärjestelmän. Low Rider El Diabloon tehdasasennettu audiosarja on tehokas ja suunniteltu sulautumaan katteisiin ihanteellisesti. Tehokas, DSP-signaalinkäsittelyteknologiaa tukeva älyvahvistin on suunniteltu nimenomaan moottoripyöräilyn vaativiin olosuhteisiin. Järjestelmän kaksitiekaiuttimilla voi toistaa myös mobiililaitteeseen tallennettua tai sen kautta suoratoistettavaa audiosisältöä Bluetooth-yhteystuen ansiosta.

Maali Ja Grafiikka

01

Maali

Tälle ainutlaatuiselle moottoripyörälle valitun kirkkaanpunaisen maalikuvioinnin toteuttavat mestarimaalaajat käsityönä.

02

Pinstriping-kuviointi

Vuoden 1983 Harley-Davidson FXRT Sport Glidea kunnioittava Pale Gold -kultainen pinstripe-kuviointi maalataan käsityönä. Kuviointi sulautetaan El Diablo Bright Red -punaisille paneeleille, mikä antaa niille syvyyden tuntua. 

03

Grafiikka

El Diablon graafinen teema rakentuu kustomoidusta ”pirunsarvilla” höystetystä Harley-Davidson-tekstistä, El Diablo -kuvasta ja 1/1500-mallieränumeroinnista keskikonsolissa sekä Icons-malliston grafiikasta takalokasuojassa.

Nous Contacter

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.