Our locations

ADVENTURE TOURING

2021 Pan America™ 1250

Pan America™ 1250 on kaksipyöräinen moniosaaja, joka on suunniteltu kestämään seikkailujen ja tutkimusmatkojen kolhut.

Opi lisää

Varaa oma pyöräsi heti

Harley-Davidson Pan America™ 1250 tulee saataville kesäkuussa 2021, ja voit jo nyt varmistaa pääsysi sen selkään ensimmäisten joukossa.

VARAA NYT

AIVAN UUSI REVOLUTION® MAX -VOIMANSIIRTO

Jo vuosisadan ajan hiotun legendaarisen V-Twin-moottorin uusi kehitysaskel. Revolution® Max on yli 145 hevosvoimaa tuottava nestejäähdytteinen moottori, joka antaa käyttöön rutkasti vääntöä ja tehoa helposti hallittavaan muotoon viritettynä.

ERILAINEN TARKOITUKSELLA

H-D:n suunnittelu- ja teknikkotiimien johtonuorana on ollut ikonisille amerikkalaisille offroad-ajoneuvoille ominainen hyötykäytön painottaminen. Moottoripyörien suorituskyky on nykyään melko yhtenäinen, mutta Pan America erottuu joukosta toiminnallisuudellaan ja Harley-Davidsonille ominaisella tyylillään.

Kilometrien Nielijä Kaikenlaisiin Maastoihin

H-D:n touring-pyörien perinteeseen pohjautuva Pan America™ on suunniteltu nopeaan ajoon ja helposti hallittavaksi myös painorajoja hipovalla raskaalla kuormalla. Hienostunut, tehokas ja helppotajuinen Pan America™ on moottoripyörä, joka pitää pintansa kovassakin menossa.

KAKSITOIMINEN VOIMANSIIRTO

Revolution® Max 1250 on moottoripyörän rungon rakenne-elementti, joka poistaa perinteisen runkorakenteen tarpeen. Tämä ratkaisu pienentää kokonaispainoa merkittävästi ja vakauttaa pyörän hallittavuutta. Tämä näkyy ja tuntuu pyörän suorituskyvyssä, koska painopiste on saatu näin matalalle ja alusta erittäin jäykäksi.

H-D® / MICHELIN® SCORCHER

19 tuuman etu- ja 17 tuuman takarengas lepäävät valu-aluvanteilla. Pyörärakenne on kehitetty nimenomaan Adventure Touring -moottoripyörälle sekä tie- että offroad-ajoon sopivaksi. Michelin on varmistanut renkaiden optimaalisen suorituskyvyn analysoimalla ne perinpohjaisesti sisäisistä rakenteista ulkoprofiiliin ja renkaan pintaan.

VALITSE AJOTILASI

Tarjolla on viisi valmiiksi ohjelmoitua ajotilaa (sport, maantie, sade, offroad ja offroad plus), jotka voi valita helposti kytkimen napautuksella. Voit myös luoda omia ajotiloja virittämällä pyörän tehontuottoa ja jarrutustehoa sekä C-ABS-jarrujärjestelmän ja C-TCS-luistonestojärjestelmän asetuksia.

2021 Pan America™ 1250 Special

Pan America™ 1250 Special on premium-luokan kaksipyöräinen moniosaaja, joka on suunniteltu kestämään seikkailujen ja tutkimusmatkojen kolhut.

OPI LISÄÄ

Varaa oma pyöräsi heti

Harley-Davidson Pan America™ 1250 Special tulee saataville kesäkuussa 2021, ja voit jo nyt varmistaa pääsysi sen selkään ensimmäisten joukossa.

Varaa nyt

EKSKLUSIIVISET OMINAISUUDET

Special-malli lunastaa nimensä asettamat odotukset. Huippuluokan ADV-pyörien kanssa tasavertaisesti kilpaileva 1250 Special on täynnä premium-luokan ominaisuuksia.

 • Puoliaktiivinen etu- ja takajousitus sekä Vehicle Load Control -järjestelmä
 • Rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS)
 • Keskijalka
 • Moniasentoinen takajarrupoljin
 • Kaatumissuoja
 • Alumiininen liukulevy
 • Mukautuva Daymaker® Signature -ajovalo
 • Tuulenohjaimet käsien edessä
 • Lämmitettävät kahvat
 • Ohjausvaimennin
 • Tehtaalla asennettu varuste: Mukautuva ajokorkeus
 • Tehtaalla asennettu varuste: Terästetyt vanteet ilman sisärenkaita

MUKAUTUVA AJOKORKEUS

Pan America 1250 Special esittelee uutuutena mukautuvan ajokorkeusjärjestelmän. Mukautuva ajokorkeus on tehdasasenteinen valinnainen jousitusjärjestelmä, joka alentaa istuinkorkeutta pysähdyksissä ja pitää jousituksen painuman tasaisena ajon aikana säätämällä jousituksen esikuormitusta automaattisesti painojakauman mukaan.

TERÄSTETYT VANTEET

Tehdasasenteisena optiona saatavana olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut vannepinnat asennetaan aluvanteen läpi renkaan palteen puolelta. Näiden vanteiden kanssa voidaan käyttää myös sisärenkaattomia pyöriä, mikä keventää rengasta. Lisäksi pinnat voidaan korjata helposti maastossa. Löystyneet tai irronneet pinnat voi korjata tai vaihtaa irrottamatta pyörää moottoripyörästä tai rengasta vanteelta.

EDISTYNYT MUKAUTUVA DAYMAKER®-AJOVALO

ABS-jousituksen intertiamittausjärjestelmää hyödyntävä ajovalojärjestelmä tunnistaa moottoripyörän kallistuskulman ja lisää kaarteissa automaattisesti niihin teiden osiin suunnattua valotehoa, jotka perinteiset LED-ajovalot normaalisti jättävät katveeseen.

PUOLIAKTIIVINEN JOUSITUS

Tämä järjestelmä ylläpitää ajomukavuuden halutulla tasolla säätämällä jousitusta jousituksen asennon, pyörän nopeuden, kiihtyvyyden, kallistuskulman ja -nopeuden, kaasu- ja jarrukahvasyötteiden ja valitun ajotilan mukaan. Pyörään on ohjelmoitu valmiiksi viisi profiilia eri ajotiloihin: Sport, Road, Rain, Off-Road ja Off-Road Plus